Partnerbijeenkomst in Ede geslaagd

Op woensdag 18 mei was er weer een mooie bijeenkomst samen met onze partners. Het was een bijzondere dag waarop we elkaar weer konden spreken en ontmoeten. Ook hebben we alle aanwezige nieuwe partners een plaquette ter ere van hun deelname mogen overhandigen. Dit gaf een mooi beeld van de samenwerking met Mercy Ships!

Presentatie Rob Stoffer

Ditmaal konden we samenkomen in het bedrijfspand van Bouwbedrijf Kreeft in Ede. Onze gastheer en partner nam ons mee in een rondleiding en presentatie van zijn bedrijf. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid!

Bedrijfspresentatie Bouwbedrijf Kreeft

Na een heerlijk diner was er de unieke gelegenheid om Dr. Gary Parker via een live-verbinding te spreken. Dr. Gary is al meer dan 40 jaar werkend bij Mercy Ships als chirurg. Hij gaf ons een indrukwekkende presentatie over de levensveranderende operaties die mogelijk worden gemaakt door het werk van Mercy Ships. Wij zijn erg blij dat hij dit met ons netwerk wilde delen!

Dr. Gary Parker

Vervolgens gaf Rob Stoffer een terugblik op alle gebeurtenissen van één jaar The Mercy Ships Network. Ondertussen bestaat het netwerk al uit maar liefst 88 partners! Wat zijn we ontzettend hard gegroeid binnen een jaar. Na een korte financiële toelichting werden de partner plaquettes overhandigt aan de aanwezige partners. Dit als symbool voor onze prachtige samenwerking.

Een van de partners (Rocks Foundation) met plaquette

Partner worden?

Vanzelfsprekend staat het netwerk open voor nieuwe leden. Dus ben je ondernemer, en wil je samen bouwen aan de droom om medische zorg voor ieder mens mogelijk te maken? Sluit je aan bij The Mercy Ships Network!

Scroll naar boven