The Mercy Ships Network verwelkomt 7 Zeeuwse ondernemers

Woensdag 6 juli heeft The Mercy Ships Network een kick-off gehouden. Deze keer in Goes, speciaal om Zeeuwse ondernemers warm te maken voor het netwerk. Na verscheidene mooie presentaties mochten we maar liefst 7 nieuwe partners verwelkomen bij het netwerk! Wij zijn ontzettend blij met de betrokkenheid van deze ondernemers.

Drie partners hielpen bij het organiseren van dit evenement, waardoor we terecht konden bij het kantoor van de DWT Groep. Bedankt voor alle hulp en het faciliteren van deze kick-off!

De voorzitter van The Mercy Ships Network, Rob Stoffer, vertelde over het doel van het netwerk en het traject dat het al heeft doorlopen. Het is elke keer weer bijzonder om te horen hoe snel het is gegroeid en wat de leden met elkaar al hebben mogen betekenen voor Mercy Ships! Ook was er hoog bezoek, namelijk Gert van de Weerdhof, CEO van Mercy Ships International. Hij werd geïnterviewd over de impact in Afrika en verschillende ondernemers stelden hem vragen over de ontwikkelingen en plannen van Mercy Ships.

Daarnaast was oud-vrijwilliger Marijn van den Dorpel aanwezig. Hij heeft jarenlang als tandarts gewerkt op de Africa Mercy en deelde zijn ervaringen en bijzondere verhalen. Ook hij benadrukte het belang van het bouwen aan duurzame voorzieningen zoals steriele klinieken voor preventieve mondzorg en het opleiden van artsen.

Afsluitend is er een live verbinding opgezet met Sjors en Erica Rosendaal aan boord van de Africa Mercy. Sjors heeft zijn aandeel in een goedlopend bedrijf verkocht zodat hij samen met zijn vrouw van betekenis mag zijn voor de mensen in Afrika. De komende twee jaar  werken zij aan boord van het schip als coördinator onderhoud en verpleegkundige. Deze inzet is bewonderingswaardig! Ze lieten via de videocall verschillende dingen zien aan boord van het schip, het was een unieke inkijk van het wonen aan boord!

Al met al een bijzonder evenement waar veel ondernemers uitgebreid met elkaar in gesprek konden gaan. Bovendien staat het netwerk na deze kick-off nu al op 96 partners! We zien uit naar de volgende partnerbijeenkomst waar we al deze betrokkenen mogen ontvangen! Deze staat gepland op 28 september 2022.

Scroll naar boven